Ozonowanie i Dezynfekcja w Hotelarstwie i Gastronomii

 
  • W procesie ozonowania pomieszczeń szkodliwe mikroorganizmy takie jak wirusy, bakterie i grzyby zostają zniszczone. Została potwierdzona skuteczność ozonowania w zwalczaniu koronawirusa SARS-CoV-2. (sprawdź opinię NIZP-PZH z dn. 2.04.2020 r:

          Opinia NIZP-PZH z dn. 2.04.2020

  • Ozon jest gazem bardziej skutecznym w dezynfekcji niż chlor.

  • Dodatkowo ozon, będący silnym utleniaczem, reaguje z cząsteczkami niosącymi nieprzyjemny zapach, całkowicie niszcząc je (a nie maskując, jak ma to miejsce w przypadku odświeżaczy)

  • Podczas procesu dezynfekcji ozon wypełnia całą objętość pomieszczenia, przenikając do wszystkich, miejsc, także tych trudno dostępnych. Zdezynfekowane zostaje nie tylko w pomieszczenie, ale także wszystkie meble, etc.

Copyright ©2019 Let's Enjoy , All Rights Reserved.

Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem